Usuarios Registrados
Usuario: 
Password: 

Registrarse Conectar
 
Top tonos Reales
Logos dinámicos a color
Juegos Java
Foros de Teléfonia Móvil
  Temas ActivosTemas Activos  Mostrar la lista de miembros del foroLista de miembros  Buscar en el foroBuscar  AyudaAyuda
  RegistrarRegistrar  Iniciar sesiónIniciar sesión
Liberación de todas las marcas y modelos
 Todomovil.net : Liberación de todas las marcas y modelos
Asunto Tema: dat iets zei over bilspieren Responder mensajeEscribir nuevo tema
Autor
Mensaje << Tema anterior | Tema siguiente >>
Banning
Colaborador
Colaborador


Ingresado: 24 Mayo 2018
Lugar: Spain
Estado: Desconectado
Mens.: 204
Escrito el: 13 Junio 2018 a las 09:55 | IP registrada Citar Banning

Als mensen hebben we een grote behoefte aan sluiting. Zoals besproken in zijn boek Onzin, maakt Jamie Holmes het duidelijk dat ambigu?teit de wereld regeert en dat het onze taak is om het zo goed mogelijk te begrijpen. Als we met onzekerheid worden geconfronteerd, begrijpen we vanzelfsprekend elke mogelijke oplossing die ons in staat stelt een boog om het probleem heen te wikkelen en het als voltooid af te werken. Mensen gaan tot het uiterste om te sluiten, omdat ze geloven dat ze door buitenaardse wezens zijn Nike Air Max Tavas Damen ontvoerd om zichzelf ervan te overtuigen dat ze absoluut een hekel hadden aan die ex-vriend die ze 24 uur eerder 'verliefd' waren. Vraag jezelf eens, hoe vaak heb je dat laatste gesprek gehad of het laatste woord gekregen voordat je uit elkaar ging drijven? Dat is het streven naar sluiting. De reden is simpel. Ambigu?teit geeft ons een ongemakkelijk gevoel. Het leidt tot dat zeurende gevoel van onzekerheid dat over ons heen hangt als we een probleem niet helemaal kunnen begrijpen. In onze eigen geest manifesteert de behoefte aan sluiting zich vanwege onze diepe behoefte om ons interne verhaal coherent en consistent te laten zijn. Met andere woorden, we moeten ons goed voelen over het verhaal dat we onszelf vertellen over wie we zijn en hoe we handelen. Als we een samenhangend verhaal niet sluiten, zitten we met dat ongemakkelijke Nike Huarache Donna gevoel van niet-weten, of het nu gaat over onszelf of onze overtuigingen.

In de coachingwereld, wanneer een atleet een slechte race of een blessure heeft, hebben we een aangeboren behoefte aan sluiting. De wens om een ??antwoord te hebben is zo sterk dat we op een verklaring aandringen, ook al is er geen direct beschikbaar. Hoewel ik er vast van overtuigd ben dat er altijd een verklaring is, is het soms buiten het bereik van onze kennis of die van iemand. Toch wordt "ik weet het niet" zelden als een acceptabel antwoord gezien. In plaats daarvan, als u dat bent
net als ik, na een slechte race of een blessure die uit het niets opduikt, heb je een aantal behoorlijk gekke verklaringen gezien.
Ik heb gezien hoe anderen mentale gymnastiek uitvoerden om uit te leggen waarom X zich voordeed. Het kan de hele vorige race de schuld zijn van Nike Air Force 1 Donna de maaltijd, of een verwonding aan een complexe en waarschijnlijk uitgevonden biomechanische beweging die nergens op slaat. Hoe sterk is ons verlangen naar een antwoord? Denk eens terug aan hoeveel van onze 'verwondingen' zijn veroorzaakt door 'je overrompelde niet.' Al een paar jaar leek het alsof elk probleem onder de zon hierdoor werd veroorzaakt.
Waarom schieten de bilspieren van mensen niet? Hebben we een massale toestroom van de millenniumgeneratie gehad, gewoon vergeten hoe de grote en krachtige spieren in de kolf te activeren? Twijfelachtig. In plaats daarvan zagen trainers, PT's, coaches, enz. Waarschijnlijk een blessure (kniepijn, IT-band, scheenbeenspalken, enz.) En hadden ze een verklaring nodig die zo slecht was dat ze zich al die artikelen Nike Air Max 2016 Mujer herinnerden die ze hadden gelezen en goeroe's waar ze naar luisterden online Nike Air Max 90 Femme dat iets zei over bilspieren. Dus de bilspieren werden de verklaring. Het werd onze sluiting.
Nu we hebben vastgesteld hoe sterk onze wens om te sluiten is, wat heeft dat dan te maken met obsessief zijn ten opzichte van prestaties of het zich vestigen?
Volver al comienzo Ver Banning's Perfil Buscar otros mensajes por Banning
 

Si desea responder a un mensaje en este tema debe primero Iniciar sesión
Si Ud. no esta registrado debe primero registrarse

  Responder mensajeEscribir nuevo tema
Versión imprimible Versión imprimible

Ir al foro
Ud. no puede publicar nuevos temas
Ud. no puede responder a temas
Ud. no puede borrar sus respuestas
Ud. no puede editar sus respuestas
Ud. no puede crear encuestas
Ud. no puede votar en las encuestas

Webmasters | Foros | Colabora en Todomovil | Contacto | Todomovil como inicio | Favoritos
TODOMOVIL Copyright © 2018 - Todos los derechos reservados - webmaster@todomovil.net